Αρχική Σελίδα » ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οδηγίες και Συχνές Ερωτήσεις

1) Πώς μπορώ να στείλω μια αποστολή;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας, για Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 543210 ή για Αθήνα 210 82 22 000 ή στέλνοντας emailστο info@tachymetafores.gr.

2) Πώς μπορώ να ελέγξω αν παραδόθηκε η αποστολή μου;

Με τον αριθμό αποστολής ,που σας έχει δοθεί από το γραφείο μας, μπορείτε να μπείτε στο sitetachymetafores.grκαι να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας.

3 )Πώς μπορώ να ενημερωθώ για το κόστος της αποστολής μου;

Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το βάρος, τον προορισμό καθώς και από άλλες ειδικές υπηρεσίες. Εδώ μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος της αποστολής σας.

4) Μπορώ να ασφαλίσω την αποστολή μου και με ποιον τρόπο;

Όλες οι αποστολές ασφαλίζονται αυτόματα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μέχρι του ποσού των 50€ για έγγραφα και 200€ για μη έγγραφα. Σε περίπτωση επιθυμίας του αποστολέα η διεκπεραίωση των αποστολών του καλύπτεται με ασφαλιστική κάλυψη μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.

5) Πώς μπορώ να συσκευάσω την αποστολή μου;

Χρησιμοποιήστε κιβώτια που είναι σκληρά και σε καλή κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για το κιβώτιο που θα χρησιμοποιήσετε και ότι μπορεί να αντέξει το βάρος του περιεχομένου του. Φροντίστε τα ευαίσθητα αντικείμενα να προστατευτούν με επιπλέον προστατευτικό υλικό, ανάλογα με το περιεχόμενο τους. Τοποθετήστε ετικέτες αποστολής στην επάνω επιφάνεια του κιβωτίου. Συμπεριλάβετε πλήρεις οδηγίες αποστολής, όπως διεύθυνση , τηλέφωνο , ταχυδρομικό κώδικα ή άλλες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην παράδοση. Σφραγίστε καλά το δέμα σας. Χρησιμοποιήστε ταινία με πλάτος τουλάχιστον 2 cm.

6) Είναι πιο οικονομικό να φέρουμε εμείς την αποστολή στα γραφεία σας από το να έρθετε να την παραλάβετε από τον χώρο μας;

Εξοικονομείτε χρήματα φέρνοντας οι ίδιοι την αποστολή σας στους χώρους των γραφείων μας. Η εταιρεία μας διαθέτει υπηρεσία γραφείου που είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

7) Ποια είναι τα απαγορευμένα είδη μεταφοράς;

Χρήματα, Συνάλλαγμα, Χρυσό, Πολύτιμα Μέταλλα Και Λίθοι, Αρχαιότητες, Έργα Τέχνης, Λαχεία, Μετοχές, Ομόλογα, Ευπαθή Τρόφιμα, Προσωπική Αλληλογραφία και γενικά είδη που η διακίνησή τους απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία και διεθνείς συμβάσεις.

8) ΕΡΩΤΗΣΗ

8 ΑΠΑΝΤΗΣΗ